• TV-meubel wit
  • TV-meubel open
  • TV-dressoir Pure
  • TV-meubel detail
  • Design TV Meubel
  • Design TV Meubel

Design TV meubel – Pure

Maagdelijk wit met een zuivere vorm: dit design TV meubel heb ik niet voor niets Pure genoemd. De klep is in verstek gemaakt zodat de enige naad van het meubel over de rand loopt. Heel minimalistisch dus. Hij lijkt boven de vloer te zweven, maar staat op een onzichtbare plint. Je kunt zappen met de klep dicht want de Pure is leverbaar met een eigen infrarood oog. Dat straalt rust uit. Complexity, wrapped in simplicity. – Ronald Knol

Ambachtelijk gemaakt

Gewoon in Nederland. De Pure wordt gemaakt door meubelmaker die de grote lijnen ziet. Hij zorgt voor een perfecte detaillering en een super strakke afwerking van dit unieke design TV meubel. Hij maakt hem met liefde voor het vak. En dat zie je. Omdat het de Pure op bestelling wordt gemaakt kunnen we hem bovendien op jouw wensen aanpassen.

Afmetingen

Dit TV meubel is verkrijgbaar in twee standaard afmetingen (breedte x diepte x hoogte):
180 x 50 x 34 cm
220 x 50 x 34 cm

In beide uitvoeringen zitten er drie vakken achter de klep. Een andere vakverdeling is ook mogelijk. Standaard zit er in elk compartiment een kabeldoorvoer van 20 x 5 cm. Die kunnen we aanpassen. Als je twee apparaten onderling wilt verbinden kan er ook een doorvoer tussen twee vakken gemaakt worden. Kosteloos.

Je kunt het TV Meubel Pure helemaal persoonlijk maken. Varieer in de afmetingen, de houtsoort, de kleur lak, de vakverdeling of kies voor een binnenlade. Ontwerp je eigen Pure!

Materialen en lak

Alle RKNL ontwerpen kunnen wel tegen een stootje. De meubelmaker gebruikt voor TV meubel Pure een sterke twee-componentenlak in zijdeglans of in hoogglans. Bij hoogglans wordt hij gepolijst en krijgt hij een extra laag transparante lak. Daardoor krijgt het oppervlak meer diepte. De standaard kleuren zijn:

Kleuren TV-meubel

Toch liever een andere houtsoort of een andere kleur? Alles kan. Voor het meubel in notenhout: klik hier.

Zappen met de klep dicht

De Pure houdt graag zijn klep dicht. Om toch je apparaten te kunnen bedienen leveren we hem daarom ook met een infrarood oog. De meubelmaker monteert het oog voor de plint onder het TV meubel. Voor ons bijna onzichtbaar maar de voor je huidige afstandsbediening niet. Een infrarood oog kost gemonteerd € 60 en kan maximaal zes apparaten aansturen in 2 compartimenten.

Prijzen en service

180 x 50 x 34 cm – zijdeglans: € 2.720,00
180 x 50 x 34 cm – hoogglans: € 2.840,00
220 x 50 x 34 cm – zijdeglans: € 2.820,00
220 x 50 x 34 cm – hoogglans: € 2.950,00

De levertijd bedraagt 10-12 weken. Alle RKNL meubels worden geleverd door eigen personeel. De garantie bedraagt 2 jaar. Transportkosten voor levering in Nederland zijn bij de prijs inbegrepen. Voor de prijzen van de notenhouten versie, klik hier.

Staaltje opsturen

De aankoop van een design TV meubel gaat niet over één nacht ijs. Dat snappen we. Daarom sturen we graag staaltje op van een lak- of een houtkleur. Dan kun je bekijken hoe het eruitziet in het licht van je eigen huis of kantoor. Omdat we het belangrijk vinden dat je een juiste keuze maakt is een staaltje gratis.

Staaltje opsturen

Soms kan een kleur er in het echt namelijk net iets anders uitzien dan op je scherm. Het is ook aan te raden het staaltje even naast de vloer of de gordijnen te houden. Dan zie je helemaal goed of het materiaal bij jouw interieur past.

Vraag een staaltje aan via de oranje button onderaan deze pagina.

Bestellen

Wil je de Pure meteen bestellen of heb je andere vragen? Klik dan op onderstaande oranje button.

Bedankt!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.  Ronald Knol - Ontwerper

Bestellen

Wij zien er naar uit om je vragen te beantwoorden en de mogelijkheden samen door te spreken.

Stuur ons een bericht en wij nemen binnen 1 werkdag contact op. Bellen kan natuurlijk ook: 020 774 8930

close contact

RKNL

Staalkade 6 sous
1011 JN  Amsterdam
Nederland
+31 (0)20 774 89 30
INFO@RKNL.COM

VOLG RKNL OP FACEBOOK