• TV Meubel hoogglans
  • TV Meubel
  • TV Meubel hoogglans wit

TV-meubel – RKNL

Ik houd vooral van de heldere lijnen en zachte vormen van de RKNL Audio. Prettig voor het oog en praktisch in het gebruik. Je kunt al je apparaten – en vooral je snoeren – op een elegante manier kwijt in dit TV-meubel. Design en functionaliteit in perfecte balans. – Ronald Knol

Gemaakt door de vakman

Gewoon in Nederland. Dit TV-meubel wordt met aandacht gemaakt door de meubelmaker. Geen massaproductie dus maar echt vakmanschap. Gemaakt met oog voor detail maar ook voor de lijn van het ontwerp. Alleen dan krijg je een stevig en mooi meubel waar je jaren van geniet. 

Nog een voordeel van productie-per-stuk is dat je speciale wensen door kunt geven. Wil je een extra brede kabeldoorvoer? Of toch liever lades in plaats van deurtjes? Een andere kleur lak? Het kan allemaal.

Maatwerk

De standaard RKNL Audio is 180 x 52 x 45 cm. De ruimte voor apparatuur is 16 cm hoog. Dit design TV-meubel ‘zweeft’ boven de grond; hij staat op een onzichtbare plint van ongeveer 4 cm. Plint en meubel zijn samen 45 cm hoog. De standaard breedte is 180 cm maar wij begrijpen dat die maat niet voor iedereen ideaal is.Daarom kun je de RKNL Audio ook in andere afmetingen bestellen. Er is veel mogelijk. Neem contact op om te overleggen.

Materialen en afwerking

Alle RKNL ontwerpen kunnen wel tegen een stootje. De meubelmaker gebruikt voor de RKNL Audio een combinatie van hoogwaardig MDF en gebogen multiplex. De afwerking bestaat uit een sterke twee-componentenlak in zijdeglans of in hoogglans. Bij hoogglans wordt het meubel gepolijst en krijgt hij een extra laag transparante lak. Daardoor krijgt het oppervlak meer diepte. De vier standaard kleuren zijn:

4 kleuren nl

Andere kleuren kunnen natuurlijk ook.

Prijzen en levering

180 x 52 x 45 cm – zijdeglans: € 2.675,00
180 x 52 x 45 cm – hoogglans: € 3.075,00
Transportkosten zijn voor leveringen in Nederland bij de prijs inbegrepen.Omdat de RKNL audio handgemaakt is hanteren we een levertijd van 10 – 12 weken binnen Nederland. Alle RKNL meubels worden geleverd door eigen personeel. De garantie op het TV-meubel is 2 jaar.

Staaltje thuisgestuurd

Bij RKNL begrijpen we dat de aanschaf van een design TV-meubel geen kleinigheidje is. Daarom sturen we je graag een staaltje op van een kleur lak. Zodat je het materiaal in het licht van je eigen woonkamer kunt bekijken. Soms kunnen kleuren vanaf een beeldscherm anders overkomen.Om zeker te weten dat het mooi staat in je interieur raden wij aan om gratis staaltje aan te vragen. Dan kun je letterlijk en figuurlijk even voelen of het materiaal en de kleur bij je past. Vraag hier een gratis staaltje aan.

Bestellen

Wil je de RKNL Audio meteen bestellen of heb je andere vragen? Klik dan op onderstaande oranje button.

Bedankt!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.  Ronald Knol - Ontwerper

Informatie / Bestellen

Dank voor je interesse! Stuur ons een bericht voor meer informatie, het aanvragen van een staaltje of het doorgeven van een bestelling. Je kunt hieronder eventueel gelijk je voorkeuren aangeven. Wij mailen je binnen 1 werkdag terug.

Bellen kan natuurlijk ook: 020 774 8930

close contact

RKNL

Staalkade 6 sous
1011 JN  Amsterdam
Nederland
+31 (0)20 774 89 30
INFO@RKNL.COM

VOLG RKNL OP FACEBOOK