• TV meubel
  • TV meubel detail
  • TV meubel in notenhout
  • houten TV meubel

TV meubel notenhout – Pure

Eerlijk, natuurlijk en een zuivere vorm: dit TV meubel heb ik niet voor niets Pure genoemd. De klep is in verstek gemaakt zodat hij in het meubel wegvalt. Hierdoor loopt de enige naad over de rand, dat geeft een rustig beeld. Om die rust bewaren is de Pure optioneel leverbaar met een infrarood oog. Dus je kunt zappen met de klep dicht. Complexity, wrapped in simplicity. – Ronald Knol

Ambachtelijk gemaakt. In Nederland

De Pure wordt gemaakt door een Hollandse vakman met liefde voor het ambacht. Een meubelmaker die de grote lijnen én de details ziet. De Pure is een uniek design TV meubel. Handgemaakt in een werkplaats in Nederland. Met perfecte detaillering en super strak afgewerkt. 

Ambachtelijk gemaakt. In Nederland

Elk meubel wordt met de hand in de hardwax gezet om het goed te beschermen.

Omdat het TV meubel op bestelling wordt gemaakt kunnen we hem aanpassen. Heb je liever een andere breedte of diepte? Moet de kabeldoorvoer anders? Of wil je graag een binnenlade in een compartiment? Er is veel mogelijk.

Breedte x diepte x hoogte

Dit TV meubel is verkrijgbaar in onderstaande standaard afmetingen, al zijn andere maten dus ook mogelijk (max.220 cm).
180 x 50 x 34 cm
220 x 50 x 34 cm

In bovenstaande uitvoeringen zitten er drie vakken achter de klep. Standaard zit er in elk compartiment een kabeldoorvoer van 20 x 5 cm. Die kunnen we aanpassen. Als je twee apparaten onderling wilt verbinden kan er ook een doorvoer tussen twee vakken gemaakt worden. Kosteloos.

Houten edelfineer en hardwax

Het TV meubel Pure is gemaakt van hoogwaardig notenhout edelfineer. Daardoor is de tekening en de kleur van ieder meubel uniek. Door de hardwax olie blijft het zijn warme uitstraling behouden. Het hout is door deze combinatie van natuurlijke oliën en wassen goed beschermd tegen vocht en vuil.

Wil je de Pure liever van een andere houtsoort? Of liever in hoogglans lak zoals deze versie? Ook dat kan. De Pure kan in alle kleuren gelakt worden.

Prijzen en service

Er zijn twee standaard maten Pure maar je kunt hem ook helemaal persoonlijk maken.
180 x 50 x 34 cm – notenhout: € 2.790,00
220 x 50 x 34 cm – notenhout: € 2.860,00

Aangezien de Pure handgemaakt is hanteren we een levertijd van 10 -12 weken binnen Nederland. Alle RKNL meubels worden geleverd door eigen personeel. Transportkosten voor levering in Nederland zijn bij de prijs inbegrepen. De garantie op dit TV-meubel bedraagt 2 jaar.

Staaltje thuisgestuurd

Bij RKNL begrijpen we dat de aanschaf van een dergelijk  TV meubel een grote beslissing is. Het is vaak niet makkelijk om te kiezen tussen houtsoorten of een kleur. En dan is er nog de vraag of het materiaal wel goed bij je interieur past. Matcht het met de gordijnen en de vloer?

Staaltje thuisgestuurd

Een kleur kan vanaf een foto anders overkomen. Ieder beeldscherm geeft bovendien kleuren verschillend weer. Ook kan de lichtval kan van invloed zijn.

Daarom sturen we graag een staaltje van het materiaal naar je op. Kosteloos. Letterlijk en figuurlijk kun je voelen of het materiaal je bevalt. Vraag een gratis staaltje aan via de oranje button onderaan deze pagina.

Infrarood oog

De Pure houdt graag zijn klep dicht. Om toch je apparaten te kunnen bedienen leveren we hem daarom ook met een eigen infrarood oog. De meubelmaker verstopt het oog in de plint onder het TV meubel. Voor ons onzichtbaar maar voor de afstandsbediening niet. Een infrarood oog kost € 60 en kan maximaal zes apparaten aansturen.

Bestellen

Wil je het TV meubel bestellen, een staaltje aanvragen of heb je andere vragen? Klik dan op onderstaande oranje button.

Bedankt!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.  Ronald Knol - Ontwerper

Informatie / Bestellen

Dank voor je interesse! Stuur ons een bericht voor meer informatie, het aanvragen van een staaltje of het doorgeven van een bestelling. Je kunt hieronder eventueel gelijk je voorkeuren aangeven. Wij mailen je binnen 1 werkdag terug.

Bellen kan natuurlijk ook: 020 774 8930

  • Afmeting
  • Afwerking
close contact

RKNL

Staalkade 6 sous
1011 JN  Amsterdam
Nederland
+31 (0)20 774 89 30
INFO@RKNL.COM

VOLG RKNL OP FACEBOOK