• design bureau
  • design bureau
  • Design bureau
  • Directiebureau

RKNL20 – Directiebureau

Een statig directiebureau waar je u tegen zegt. Zijn afgeronde vormen en strakke afwerking zijn een knipoog naar de Art Déco periode. Hij leent zich bij uitstek voor een ruimte waar klanten aan het bureau aanzitten. In een L-vorm of een rechthoek; met de RKNL 20 maak je echt een gebaar in de ruimte. – Ronald Knol

Hollands meubelmaker

Het directiebureau wordt gemaakt door een meubelmaker in Nederland. Een echte vakman. Zodat het meubel klopt, van de grote lijnen tot in de kleinste details. Geen massaproductie dus, maar een uniek design bureau dat met aandacht is gemaakt. Een bijkomend voordeel van productie-per-stuk is dat we het bureau helemaal naar wens kunnen aanpassen.

Hollands meubelmaker

Zo zijn de afmetingen, de indeling en de kleur bijvoorbeeld vrij te bepalen. Maar ook bijvoorbeeld de invulling van de lades. Dat is het voordeel van productie-per-stuk. De RKNL 20 past zich bovendien makkelijk aan zonder de kracht van zijn ontwerp te verliezen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Maatwerk

We maken een aantal standaard edities van het directiebureau. Maar eigenlijk kun je zelf het beste bepalen hoe je hem wilt hebben. Zodat hij precies bij jou past. Kies de afmetingen, de hoeveelheid lades, het aantal kastjes, de plaats van de kabeldoorvoer en/of een stopcontact. Er is veel mogelijk.De afmetingen van de standaard uitvoeringen van de RKNL 20 zijn:
220 x 90 x 75cm
220 x 90/150 x 75 cm (L-versie)
240 x 90 x 75cm
240 x 90/150 x 75 cm (L-versie)

Deze afmetingen een beetje aanpassen kan natuurlijk ook. Neem contact op om te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Materiaal en lak

Het directiebureau RKNL20 is gemaakt van multiplex en hoogwaardig MDF. Dat is vervolgens afgewerkt met een supersterke twee-componenten lak. Hij kan in hoogglans of zijdeglans worden geleverd. Bij hoogglans krijgt hij een extra laag transparante lak en wordt hij gepolijst. Daardoor krijgt het oppervlak meer diepte.De standaard kleuren zijn:

Kleuren TV-meubel

Maar in principe is elke kleur of zelfs elk soort edelfineer mogelijk.

Prijzen en service

De prijzen van de edities van de RKNL 20 in zijdeglans zijn:
220 x 90 x 75cm:  € 5.900,00
220 x 90/150 x 75 cm (L-versie): € 6.950,00 
240 x 90 x 75cm: € 6.050,00
240 x 90/150 x 75 cm (L-versie): € 7.100,00Voor hoogglans geldt een meerprijs. Transportkosten voor levering in Nederland zijn bij de prijs inbegrepen. De levertijd van het RKNL 20 directiebureau is 10-12 weken. Alle RKNL meubels worden geleverd door eigen personeel. De garantie op de salontafel bedraagt 2 jaar.

Staaltje opsturen

De aankoop van dit design directiebureau gaat niet over één nacht ijs. Dat snappen we. Daarom sturen we graag staaltje op van een kleur lak in een hoogglans of zijdeglans variant. Dan kun je zien hoe het eruitziet in het licht van je eigen huis of kantoor. Een staaltje is gratis, omdat we het belangrijk vinden dat je een goede materiaalkeuze maakt.

Staaltje opsturen

Een kleur kan vanaf een beeldscherm anders overkomen. Ieder beeldscherm is verschillend en ook de lichtval in een ruimte doet veel. Als je het staaltje naast je huidige meubels en vloer houdt, in het licht van je eigen kamer, dan kun je echt goed zien of het bij elkaar past.

Je kunt een staaltje aanvragen via de oranje button onderaan de pagina.

Bestellen

Wil je dit design bureau meteen of heb je andere vragen? Klik dan op onderstaande oranje button.

Bedankt!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.  Ronald Knol - Ontwerper

Informatie / Bestellen

Dank voor je interesse! Stuur ons een bericht voor meer informatie, het aanvragen van een staaltje of het doorgeven van een bestelling. Je kunt hieronder eventueel gelijk je voorkeuren aangeven. Wij mailen je binnen 1 werkdag terug.

Bellen kan natuurlijk ook: 020 774 8930

close contact

RKNL

Staalkade 6 sous
1011 JN  Amsterdam
Nederland
+31 (0)20 774 89 30
INFO@RKNL.COM

VOLG RKNL OP FACEBOOK