• Leren salontafel
  • Leren salontafel
  • Leren salontafel
  • Leren salontafel
  • Leren salontafel
  • Leren salontafel

Leren salontafel – Ekko

De Ekko is een elegante leren salontafel met een zeer eigenzinnig karakter. De matzwarte poten aan de zijkant geven de Ekko bijna een dierlijke uitstraling, alsof hij zo uit de kamer weg kan lopen. Die verstilde beweging is de kern van dit ontwerp. Inspired by nature. – Ronald Knol

Motorzadel leer

Een echte vakman bekleedt de leren Ekko: een motorzadel maker. Aan de zijkant van het blad heeft de leren salontafel heeft een diamond stich patroon, een bekende techniek bij het bekleden van zadels. Voor de uitstraling van de leren Ekko is deze diamond stich bepalend. Bij RKNL dragen we daarom onze motorzadel maker op handen. Alleen hij krijgt het leer bovenop het blad zo glad en het ruitpatroon aan de zijkant zo perfect uitgelijnd op het ontwerp.

Koffie, thee? Gooi maar om!

Het oersterke motorleer van de Ekko is gemaakt om weer, wind en hoge snelheden aan te kunnen. Het kan dus wel tegen een stootje – of een glas rode wijn. Het leer heeft een vocht- en vuilafstotende coating die het oppervlak goed beschermt. Geen probleem dus als er eens een glas drinken omgaat.

Koffie, thee? Gooi maar om!

 

Geen liefhebber van leer? De Ekko is er ook in notenhout.  Hij heeft dezelfde dynamische uitstraling als zijn leren broertje, maar een iets strakker karakter.

Bekijk hier de notenhouten Ekko salontafel.

Afmetingen & Prijzen

Notenhouten Ekko 135 x 80 x 42 cm – € 1.580,00
Leren Ekko 135 x 80 x 42cm – € 2.620,00

Transportkosten voor levering in Nederland zijn bij de prijs inbegrepen. De garantie op de salontafel bedraagt 2 jaar. Aangezien de leren salontafel Ekko handgemaakt is hanteren we een levertijd van 10-12 weken binnen Nederland. Alle RKNL meubels worden geleverd door eigen personeel.

Staaltje sturen

Bij RKNL begrijpen we dat de aanschaf van een salontafel een grote beslissing is. En dan is er vooral ook de vraag of het leer en de kleur wel goed bij je interieur past. Daarom raden we je aan om bij ons een staaltje aan te vragen. En omdat we het belangrijk vinden dat je de juiste keuze maakt is een staaltje gratis.

Ekko bekijken

Kom Ekko gerust een keer bekijken op onze studio in Amsterdam. Maak vrijblijvend een afspraak via email of klik op onderstaande button.

Bedankt!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.  Ronald Knol - Ontwerper

Informatie / Bestellen

Dank voor je interesse! Stuur ons een bericht voor meer informatie, het aanvragen van een staaltje of het doorgeven van een bestelling. Wij mailen je binnen 1 werkdag terug.

Bellen kan natuurlijk ook: +31 (0)20 774 8930

  • Materiaal
close contact

RKNL

Staalkade 6 sous
1011 JN  Amsterdam
Nederland
+31 (0)20 774 89 30
INFO@RKNL.COM

VOLG RKNL OP FACEBOOK