• moderne eiken houten eettafel
 • Eettafel RKNL
 • gebrand logo RKNL
 • Mederne eettafel in noten hout
 • Eettafel in hout
 • Moderne eettafel in eikenhout of notenhout
 • houten eettafel eiken
 • Eettafel in eiken
 • houten eettafel eiken
 • Houten eettafel

Eettafel – One

Stoer en elegant. De twee gezichten van de houten eettafel One. Van de zijkant is z’n silhouet zacht. Kijk je van de korte kant dan zie je een scherpe, haast afgekapte vorm. Die dualiteit vind ik spannend. Omdat de nerf over de hele tafel doorloopt lijkt het alsof One uit één blok Europees eiken is gezaagd, wat de tafel een hele rustige en moderne uitstraling geeft – Ronald Knol

Handgemaakt. In Nederland

Wij selecteren onze meubelmakers op liefde voor het vak. De One is met zorg gemaakt door een Hollandse houtbewerker. Geen massaproductie dus, maar een tafel gemaakt met aandacht voor het ontwerp en perfectie tot in de kleine details. Een kwaliteitstafel waar je lang plezier van hebt.

Handgemaakt. In Nederland

De eettafel One krijgt van zijn maker een certificaat mee. Daarop staat het serienummer van de tafel en de naam van de meubelmaker. Dat maakt de One helemaal uniek.

Het logo met serienummer is ook aan de onderkant van de tafel ingebrand met een ambachtelijke brandstempel. We houden nu eenmaal van details…

Afmetingen

De One is verkrijgbaar in drie standaard edities. Echter, een groot voordeel van de productie-per-stuk is dat we de afmetingen van de tafel kunnen aanpassen. Heb je deze houten eettafel bijvoorbeeld liever groter? Dat kan. Je kunt variëren in de lengte, de breedte én de hoogte. Met een maximale lengte van 300 cm.Onderstaand de standaard afmetingen. Neem voor andere afmetingen gerust contact met ons op.
200 x 100 x 75 cm
240 x 100 x 75 cm
300 x 100 x 75 cm

Houten edelfineer

De One is afgewerkt in edelfineer. Daardoor is de tekening van elke eettafel uniek. Het soort edelfineer bepaalt het karakter. Dosse gezaagd edelfineer heeft een meer uitgeproken tekening en kwartiers gezaagd edelfineer oogt rustiger. De One op de foto hierboven is gemaakt van een uitgebalanceerde combinatie tussen beide edelfineren.Deze combinatie van dosse en kwartiers edelfineer heb ik als standaard gekozen. De One is er in blank eiken en Amerikaans noten.

hout-nl

De eettafel One is afgewerkt met een oersterke, matte lak voor de natuurlijke look. Zo is hij goed bestand tegen vocht, vuil en andere sporen van dagelijks gebruik.

Prijzen en levering

Europees eiken – 200 x 100 x 75 cm: € 2.690,00
Europees eiken – 240 x 100 x 75 cm: € 2.740,00
Europees eiken – 300 x 100 x 75 cm: € 2.930,00

Voor de eettafel in Amerikaans noten geldt een meerprijs. Elke tussenmaat is in principe zonder meerprijs mogelijk. De maximum lengte van de tafel is 300 cm.

Transportkosten voor levering in Nederland zijn bij de prijs inbegrepen. De garantie op de eettafel bedraagt 2 jaar. Aangezien de eettafel One handgemaakt is hanteren we een levertijd van 10-12 weken binnen Nederland. Alle RKNL meubels worden geleverd door eigen personeel.

Staaltje sturen

Bij RKNL begrijpen we dat de aanschaf van een eettafel een grote beslissing is. Het is vaak niet makkelijk om te besluiten. En dan is er nog de vraag of het materiaal wel goed bij je interieur past. Daarom raden we je aan om een staaltje aan te vragen. En omdat we het belangrijk vinden dat je de juiste keuze maakt is het gratis.

Staaltje sturen

Als je het staaltje naast je huidige meubels en vloer houdt, in het licht van je eigen kamer, dan kun je echt goed zien of het past. Een kleur kan vanaf een foto namelijk ook anders overkomen. Ieder beeldscherm is verschillend en ook de lichtval doet veel.

Vraag gerust een gratis staaltje aan via de oranje button onderaan deze pagina.

Bekijken

Meubels moeten ook goed voelen. Bij RKNL snappen we dat. Kom daarom gerust een keer aanschuiven aan de One op onze studio in Amsterdam. Maak vrijblijvend een afspraak om te komen kijken. Dat kan ook ‘s avonds of in het weekend.

Wil je de tafel zien, bestellen of heb je andere vragen? Klik dan op onderstaande oranje button.

Bedankt!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.  Ronald Knol - Ontwerper

Informatie / Bestellen

Dank voor je interesse! Stuur ons een bericht voor meer informatie, het aanvragen van een staaltje of het doorgeven van een bestelling. Je kunt hieronder eventueel gelijk je voorkeuren aangeven. Wij mailen je binnen 1 werkdag terug.

Bellen kan natuurlijk ook: 020 774 8930

 • Afmeting
 • Afwerking
close contact

RKNL

Staalkade 6 sous
1011 JN  Amsterdam
Nederland
+31 (0)20 774 89 30
INFO@RKNL.COM

VOLG RKNL OP FACEBOOK