• modern dressoir in noten hout met zwarte bijzettafel
  • 4-deurs dressoir in hout met legplank
  • zwevend dressoir in notenhout met 4 deurtjes
  • modern 4-deurs dressoir in notenhout
  • dressoir in noten hout in gebruik als sidetable in de hal
  • wandmeubel in hout op chromen pootjes
  • detail van design meubel in noten hout

Dressoir in notenhout

Een modern, sierlijk dressoir in een klassiek materiaal. Ik hou van deze combinatie. De driedimensionale S-vorm slingert door het meubel en zorgt voor een elegante lijn. Hij is oorspronkelijk ontworpen om boven de grond te laten zweven, maar ook de minimalistische pootjes staan hem goed. – Ronald Knol

Ambachtelijk werk

Het ambacht en de liefde voor het vak straalt van dit meubel af. Het dressoir wordt door een vakkundige meubelmaker in Nederland gemaakt met veel aandacht voor detail. Zo lopen de nerven mooi door en wordt er goed naar de positie van de tekening van de nerf gekeken. Ook hier geldt: geen massaproductie, maar een uniek dressoir waar er geen enkel exemplaar hetzelfde is.

Ambachtelijk werk

Aanpassingen zoals andere afmetingen of meer deurtjes zijn natuurlijk mogelijk.  Overigens is dit dressoir ook in lak verkrijgbaar, bijvoorbeeld in hoogglans wit.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Afmetingen en uitvoering

Het uitgangspunt voor dit dressoir is een 4-deurs uitvoering van 180 x 55cm. Echter, een 3-deurs of 5-deurs kan ook als dat beter uitkomt. De deurtjes gaan gemakkelijk open met een push-to-open systeem.
Het dressoir zweeft ongeveer 25 centimeter boven de grond, al is het maar net wat u mooi vindt. Heeft u liever pootjes? Kan ook. We monteren dan chromen pootjes van 15 cm hoog.
Onderstaande de standaard afmetingen. Maar ook voor dit meubel geldt dat andere afmetingen geen enkel probleem zijn.
3-deurs – 135 x 55 x 45 cm
4-deurs – 180 x 55 x 45 cm
5-deurs – 225 x 55 x 45 cm

Materialen en kleuren

De meubelmaker gebruikt voor dit dressoir hoogwaardig notenhout edelfineer. Het meubel is afgewerkt met een hardwax olie, waardoor het zijn natuurlijke uitstraling blijft behouden. Het dressoir is door deze behandeling goed beschermd tegen vocht en vuil. Bij de gelakte versie in kleur bestaat de afwerking uit een sterke twee-componentenlak in zijdeglans of in hoogglans. Bij hoogglans wordt het dressoir gepolijst; daardoor krijgt het oppervlak veel diepte en komen de rondingen mooi tot hun recht. Standaard bieden we de het dressoir in wit, zijdegrijs, gebroken wit en notenhout aan. Liever in een andere kleur of edelfineer? Dat kan ook! Laat ons weten wat je in gedachten hebt.

 

Prijzen en service

135 x 55 x 45 cm – noten edelfineer: € 2.960,00
180 x 55 x 45 cm – noten edelfineer: € 3.240,00

Aangezien dit dressoir op order gemaakt wordt is de levertijd van 10 -12 weken binnen Nederland. Alle RKNL meubels worden geleverd of gemonteerd door eigen personeel. Transportkosten voor levering in Nederland zijn bij de prijs inbegrepen.

Gratis staaltje

Bij RKNL begrijpen we dat de aanschaf van een dergelijk meubel geen kleinigheidje is. Daarom sturen we graag een staaltje op van het fineer. Dan kun je thuis kijken het materiaal goed matcht met de andere materialen en kleuren in huis. Omdat we het belangrijk vinden dat je de juiste keuze maakt is een staaltje gratis.

Gratis staaltje

U kunt een staaltje aanvragen in elke standaard kleur (zijdeglans / hoogglans) of in notenhout. Vermeld dan even bij uw aanvraag het adres waar we het staaltje heen kunnen sturen.

Bestellen

Wil je het dressoir bestellen of heb je vragen over de mogelijkheden? Klik dan op onderstaande oranje button.

Bedankt!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.  Ronald Knol - Ontwerper

Dank voor je interesse! Stuur ons een bericht voor meer informatie, het aanvragen van een staaltje of het doorgeven van een bestelling. Je kunt hieronder eventueel gelijk je voorkeuren aangeven. Wij mailen je binnen 1 werkdag terug.

Bellen kan natuurlijk ook: 020 774 8930

close contact

RKNL

Staalkade 6 sous
1011 JN  Amsterdam
Nederland
+31 (0)20 774 89 30
INFO@RKNL.COM

VOLG RKNL OP FACEBOOK