• Zwevend design dressoir in hoogglans wit
  • Hoogglans wit design dressoir
  • Hangend dressoir in hoogglans
  • Design dressoir
  • Modern wit wandmeubel by RKNL

Design Dressoir – RKNL

Als je goed kijkt zie je een driedimensionale letter S door dit design dressoir lopen. Als een vloeiende lijn slingert hij door het meubel. Dat is de kern van dit ontwerp. Door die beweging en de zachte vormen is het dressoir een vriendelijk, sierlijk en onderscheidend meubel. – Ronald Knol

Handgemaakt door de vakman

Gewoon in Nederland. Wij selecteren onze meubelmakers op liefde voor het vak. Het dressoir is met aandacht gemaakt door een vakman met verstand van het ambacht maar ook van design. Hij werkt het meubel tot in de kleinste details af. En dat zie je. Tegen zulke goede kwaliteit kan geen massaproductie op. 

Handgemaakt door de vakman

Een bijkomend voordeel van productie-per-stuk is dat kleine aanpassingen makkelijk te realiseren zijn. Vaak zonder meerprijs.

Zo is het mogelijk om het dressoir helemaal in houten edelfineer te laten uitvoeren of om de afmetingen aan te passen aan je interieur. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Breedte x hoogte x diepte

Het dressoir is er als 3-deurs en als 4-deurs. Of als 5-deurs, als dat praktischer is. De deurtjes gaan gemakkelijk open met een push-to-open systeem. Het dressoir zweeft in principe 25 centimeter boven de grond, al kan dat natuurlijk ook wat hoger of lager. Voor de liefhebber is hij ook te bestellen met chromen pootjes van 15 cm hoog. 

Onderstaande de standaard afmetingen. Maar ook voor dit meubel geldt dat andere afmetingen geen enkel probleem zijn.
3-deurs – 135 x 55 x 45 cm
4-deurs – 180 x 55 x 45 cm

Materialen en kleuren

De meubelmaker gebruikt voor dit design dressoir sterke materialen, zodat hij wel tegen een stootje kan. De afwerking bestaat uit een sterke twee-componentenlak in zijdeglans of in hoogglans. Bij hoogglans wordt hij gepolijst en krijgt hij een extra laag transparante lak. Daardoor krijgt het oppervlak meer diepte.Standaard bieden we de het dressoir in wit, zijdegrijs, gebroken wit en notenhout aan.

Kleuren TV-meubel
Liever in een andere kleur of edelfineer? Dat kan ook! Laat ons weten wat je in gedachten hebt.

Prijzen en service

135 x 55 x 45 cm – zijdeglans: € 2.480,00
135 x 55 x 45 cm – hoogglans: € 2.790,00
180 x 55 x 45 cm – zijdeglans: € 2.860,00
180 x 55 x 45 cm – hoogglans: € 3.180,00Voor edelfineer geldt een meerprijs van € 150,00. Aangezien dit design dressoir handgemaakt is hanteren we een levertijd van 10 -12 weken binnen Nederland. Alle RKNL meubels worden geleverd door eigen personeel. Transportkosten voor levering in Nederland zijn bij de prijs inbegrepen.

Staaltje sturen

Bij RKNL begrijpen we dat de aanschaf van een design dressoir geen kleinigheidje is. Daarom sturen we je graag een staaltje op van een kleur lak of fineer. Dan kun je thuis kijken of de kleur met de lichtval in jouw kamer er net zo goed uitziet als op de foto. Omdat we het belangrijk vinden dat je de juiste keuze maakt is een staaltje gratis.

Staaltje sturen

Een kleur kan vanaf een foto namelijk anders overkomen. Ieder beeldscherm is verschillend en ook de lichtval doet veel. Als je het staaltje naast je huidige meubels en vloer houdt, in het licht van je eigen kamer, dan kun je echt goed zien of het klopt.

Je kunt een staaltje aanvragen via de oranje button onderaan de pagina.

Bestellen

Wil je het dressoir meteen bestellen of heb je andere vragen? Klik dan op onderstaande oranje button.

Bedankt!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.  Ronald Knol - Ontwerper

Informatie / Bestellen

Dank voor je interesse! Stuur ons een bericht voor meer informatie, het aanvragen van een staaltje of het doorgeven van een bestelling. Je kunt hieronder eventueel gelijk je voorkeuren aangeven. Wij mailen je binnen 1 werkdag terug.

Bellen kan natuurlijk ook: 020 774 8930

close contact

RKNL

Staalkade 6 sous
1011 JN  Amsterdam
Nederland
+31 (0)20 774 89 30
INFO@RKNL.COM

VOLG RKNL OP FACEBOOK