Bijzettafel – BoBo

De BoBo bijzettafel is aaibaar en eigenwijs. Een meubel met een volledig eigen karakter zoals ik ze graag ontwerp. Het idee voor de vorm heb ik geleend van de Afrikaanse baobab boom. Met zijn enorme stam en fragiele takken tart hij alle wetten van de ‘juiste verhoudingen’. Ook de BoBo trekt zich ook niets aan van deze wetten. – Ronald Knol

Handig

De BoBo is behoorlijk eigenzinnig. Is het eigenlijk wel een bijzettafel of meer een object? Hij is in ieder geval wél handig! De drie plateau’s bieden ruimte voor kopjes, telefoon, iPad, afstandsbediening of gewoon een lekker ouderwets boek. Hij is zwaar genoeg om niet om te vallen en licht genoeg om met gemak te verschuiven. Je kunt hem gewoon oppakken of verschuiven aan de plateaus.

De plateau's

Op de stevige plateau’s van dit bijzettafeltje kun je van alles zetten of leggen. Ze zijn 21,  23 en 25 cm in diameter en het  bovenste plateau zit op 48 cm hoogte. De Bobo zelf is 60 cm hoog.

De blaadjes maken de BoBo af. Stel je eigen bijzettafel samen en kies een set in: zwart, wit, hout of goud. De kern is van staal dus de blaadjes zijn hartstikke stevig.

Bestellen of contact

De BoBo is zo eigenwijs dat hij zijn eigen website heeft: www.ditisbobo.nl
Hier kun je hem heel makkelijk samenstellen en bestellen met Ideal of Creditcard.

Wil je meer weten of de BoBo, vraag het dan aan zijn bedenker Ronald Knol van RKNL Meubelstudio.
Je kunt hem bereiken via info@rknl.nl

Bedankt!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.  Ronald Knol - Ontwerper

Informatie / Bestellen

Dank voor je interesse! Stuur ons een bericht voor meer informatie, het aanvragen van een staaltje of het doorgeven van een bestelling. Je kunt hieronder eventueel gelijk je voorkeuren aangeven. Wij mailen je binnen 1 werkdag terug.

Bellen kan natuurlijk ook: 020 774 8930

close contact

RKNL

Staalkade 6 sous
1011 JN  Amsterdam
Nederland
+31 (0)20 774 89 30
INFO@RKNL.COM

VOLG RKNL OP FACEBOOK